maj 01, 2011 - Kommentarer lukket til Godt håndværk i Helsingør Kommune

Godt håndværk i Helsingør Kommune

Jobcenter Helsingør vil optimere sin kommunikation til og med borgerne. Kommunikation er en central del af kommunens kerneydelser på beskæftigelsesområdet. Langt de fleste sagsgange er baseret på, at kommunikationen fungerer. Den store udfordring er, hvordan kommunen formidler sin myndighedsrolle i et sprog, der er forståeligt, motiverende og samarbejdsorienteret. Bjerg K er partner på projektet – og vi måler os til de rigtige løsninger.

Published by: Kresten in Nyheder, Uncategorized

Comments are closed.

BJERG KOMMUNIKATION  /  FLÆSKETORVET 68, 1.  /  1711 KØBENHAVN V  /  T: +45 33 25 33 27  /  KONTAKT@BJERGK.DK
TILMELD NYHEDSBREV      BESØG VORES FACEBOOKSIDE      BESØG VORES LINKEDINSIDE