Skriveguide og kursus

Vi afholder kurser inden for vores kernekompetencer: skriftlig formidling, måling og design. Vi afholder også workshops i forbindelse med udvikling af strategier mv. Ofte tager vores kurser udgangspunkt i en kommunikationspolitik eller skriveguide.

Skriveguiden til offentlige virksomheder

Kresten Bjerg har skrevet en meget anmelderrost skriveguide til offentlige virksomheder. Du kan læse anmeldelser, omtaler og bestille bogen på Hans Reitzels hjemmeside.

Kursus i skriveguiden

Bjerg K afholder mere end 50 kurser om året. Kurserne tager udgangspunkt i Kresten Bjergs bog ‘Skriveguiden til offentlige virksomheder’. På kurset får deltagerne en række sammenhængende skriveråd, som er baseret på kognitiv sprogteori og forskning i sprogforståelse. Flere offentlige virksomheder bruger allerede skriverådene fra dette kursus, fx Folketinget, Fødevarestyrelsen, Klima-, Energi- og Bygningsministeriet, KODA og mange flere. 

Vores kursus tager altid udgangspunkt i jeres behov og kommunikationssituation, og alle øvelser og eksempler hentes fra jeres egne tekster. På den måde bliver det let at anvende skriverådene fra kurset efterfølgende. Du kan hente en standardbeskrivelse af vores kursus her (PDF).

Kontakt os for at tale om jeres specifikke kursus.

 

Gratis e-mailakademi

Få et e-mailakademi om skriftlig formidling. Vi baserer vores skriveråd på ny viden om læsbarhed og digitale medier og læsevaner. Det har betydet et opgør med de traditionelle skriveråd som ”Du må ikke bruge passiv” osv. Her får du i stedet skriveråd med dybde. Tilmeld dig her.

BJERG KOMMUNIKATION  /  FLÆSKETORVET 68, 1.  /  1711 KØBENHAVN V  /  T: +45 33 25 33 27  /  KONTAKT@BJERGK.DK
TILMELD NYHEDSBREV      BESØG VORES FACEBOOKSIDE      BESØG VORES LINKEDINSIDE